keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

sakura

Kirjoitan nyt todella lyhyesti sillä väsymys vie voiton. 

Tällä ja viime viikolla osallistuin anime/animaatio tunneille jossa harjoittelimme ilmeiden ja pienen liikkeen animointia. Harjoittelimme myös kasvojen piirtämistä eri kulmista.  Opetus on täysin japaniksi mutta onneksi luokalla on Chiaki-san joka osaa ihan muutaman sanan englantia. Hän kertoo aina parhaansa mukaan minulle mitä pitää tehdä jos en ymmärtänyt opettajan ohjeita. Koitamme tunneilla myös tutustua toisiimme enemmän japanin ja englannin sekoituksella.  Chiaki vei minut myös kimono kauppaan (jossa hänen äitinsä ilmeisesti työskentelee). Meille molemmille puettiin kimonot päälle, minulle kaksi erilaista joista toinen oli todella värikäs, kaunis ja kallis. Tämän jälkeen pääsimme seuraamaan teeseremoniaa ja maistamaan kunnon vihreätä teetä. Söimme myös kakkusia jotka oltiin tehty kukista ja sokerista.


Eräänä päivänä Kuronuma-san tuli yllättäen tapaamaan minua koululle ja vei minut aeon ostoskeskukseen kahville starbucksiin ja shoppailimme myös hieman. Lopuksi söimme udon nuudelit ja minä valitsin lisukkeeksi fiteerattua mustekalaa....imukupit kyllä melkein veivät ruokahalun... 

Muutama päivä tämän jälkeen tapasin Kuronuma-sanin uudestaan ja menimme tällä kertaa seuraamaan teeseremoniaa. Seremonia oli erilainen kuin aikaisempi (ehkä enemmän perinteisempi) Sain pienen penkin millä istua ( en kyllä valittanut että en pystyisi istua lattialla ) mutta oli mukavampi näin sillä jalkani puutuivat hetkessä ja polven koukussa pitäminen on juuri nyt hankalaa koska olen onnistunut kipeyttämään sen. ( vanha vanha vaiva) . 
Tällä reissulla näin myös Kiitos- nimisen kukkakaupan josta koitan päästä jossain vaiheessa ottamaan kuvan ! 

Tänään on yli 20astetta lämmintä joten päätin lähteä kuvailemaan sakuroita. Illalla koululla on Hanami juhla läheisessä puistossa ja huomenna pääsen vihdoin manga tunneille!




Chiaki


bambua!

















tämä on sieltä puistosta missä kävin aikaisemmin, ennen sakuroita























2 kommenttia:

  1. Niin kauniita kuvia! Haluun heti teettää muutamasta taulut! Ota ittelles sellanen bambunverso matkamuistoks mukaan, se selvii lennosta ilman vettä ja kotona voit laittaa sen maljakkoon.

    -Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulostan täällä kuvia ku ne menee mun valokuvausnäyttelyyn että jos saan pitää ne kuvat nii voit saada jonkun :D
      en jaksa vaivautuu ku niitä saa ikeasta muutamalla eurolla :D plus en jaksa huolehtia kasvista lennon ja muiden matkojen ajan...

      Poista